چطور کف خانه را ارزان و به صرفه بازسازی کنیم؟  

مدت زمان مطالعه : 3 دقیقه
سطح مقاله : پیشرفته

تا به حال به تغییر کف‌پوش خانه خود فکر کرده‌اید؟ یکی از مهم‌ترین بخش‌هایی که در قسمت بازسازی تغییرات شگرفی ایجاد می‌کند بازسازی کف‌ منزل است. اگر تصمیم دارید به خانه‌ای جدید نقل مکان کنید یا خانه‌ی نو عروس را آماده نمایید، برای تاثیرگذاری بیشتر طراحی دکوراسیون قطعاً بازسازی کف منزل را فراموش نکنید. خب، شاید این سوال مطرح شود که هزینه بازسازی کف ساختمان ممکن است خیلی گران باشد، چه کنیم؟ در ادامه با بن‌ژیوار همراه باشید و مقاله چطور کف خانه را ارزان و به صرفه بازسازی کنیم؟ را بخوانید.

چرا باید کف خانه را بازسازی کنیم؟

یکی از مهمترین سوالاتی که در خصوص بازسازی کف خانه پرسیده می‌شود همین سوال است، اصلاً چرا باید کف خانه را بازسازی کنیم؟ در بسیاری از مواقع هدف از بازسازی کف خانه تغییر دکوراسیون نمی‌باشد. اکثر مواقع پوسیدگی و فرسودگی مصالح و کف‌پوش قبلی شما را وادار خواهد کرد تا بازسازی کف انجام بدهید. به طور معمول نیاز به بازسازی کف خانه پس از گذشت چند سال ناخودآگاه احساس خواهد شد. بازسازی کف می‌تواند شامل تعمیر یا تعویض کف‌پوش خانه باشد. از دلایلی که باعث فرسودگی کف‌پوش‌های خانه می‌شود می‌توان به: رطوبت،  گرمای شدید، سرمای شدید و غیره اشاره نمود.

هدف از بازسازی کف خانه چیست؟

  1. رفع رطوبت کف خانه
  2. نصب سیستم گرمایش از کف برای خانه
  3. رفع مشکلات لوله کشی کف خانه
  4. تغییر دکوراسیون

کدام کف‌پوش، به چه قیمتی؟

اگر تصمیم به بازسازی کف خانه‌تان دارید، بهتر است بدانید که مصالح بسیار زیادی در بازار وجود دارد و شما می‌توانید برحسب شرایط خانه و بودجه در نظر گرفته‌تان برای بازسازی کف خانه یکی از این هزاران مصالح مناسب برای کف‌سازی داخلی را انتخاب نمایید. یکی از مهم‌ترین نکاتی که شما هنگام انجام کف‌سازی باید به آن توجه داشته باشید این است که خانه اجاره‌ای است و یا خودتان مالک هستید. عواملی مانند قیمت مصالح، نگهداری مصالح، نمای ظاهری، سلیقه افراد، تنوع رنگ‌بندی، ایمنی و راحتی در حرکت و نصب مصالح در انتخاب کف‌پوش خانه بسیار تناثیر گذار است. از بین انواع مصالحی که برای انواع کف‌سازی به کار می‌رود، برخی از مصالح هستند که برای بازسازی ساختمان و بازسازی کف خانه به کار می‌روند؛ این مصالح عبارتند از:

  • بازسازی کف با سنگ
  • بازسازی کف با موکت
  • بازسازی کف با پارکت
  • بازسازی کف با سرامیک
  • بازسازی کف با لمینت

کف‌پوش پارکت

کف‌پوش پارکت نوعی از کف‌سازی است که از جنس طبیعی درختان است، با این حساب گران قیمت بوده و ظاهری لوکس دارد. پارکت نسبت به رطوبت ضعیف و آسیب‌پذیر است، بنابراین استفاده از آن در محیط‌های مرطوب توصیه نمی‌شود. این مدل کف‌پوش برای فضای پذیرایی و اتاق خواب در خانه‌ها مناسب است. 

کف‌پوش لمینت

لمینت یکی دیگر از کف‌پوش‌هایی است که از خرده چوب‌های طبیعی فشرده ساخته شده است. این کف‌پوش به نسبت دیگر کف‌پوش‌های موجود در بازار قیمت مناسبی داشته و ظاهراً مشابه با پارکت است و در برابر رطوبت نیز مقاومت بیشتری دارد. کف‌پوش لمینت انتخاب مقرون به صرفه و مناسبی برای فضای اتاق خواب، آشپزخانه و پذیرایی است.

کف‌پوش پی‌وی‌سی

کف‌پوش پی وی سی از جنس پلاستیک است، با این حساب قیمت مناسب، تنوع در طرح و رنگ بسیاری دارد. این کف پوش در برابر رطوبت مقاومت بسیاری دارد و انتخاب مناسبی برای کف خانه‌ در شهرهای مرطوب است. شما می‌توانید در دوره‌ بازسازی ساختمان مجتمع مهارت آموزی بن‌ژیوار شرکت نمایید، تا در کمترین زمان ممکن مهارت بازسازی خانه از کف محوطه تا فضای داخلی خانه را آموزش ببینید.

کف‌پوش سرامیک

کف‌پوش سرامیکی از خاک رس ساخته شده است. سرامیک به نسبت بسیاری از کف‌پوش‌های دیگر نسبتاً خوش قیمت است و تنوع زیادی در رنگ و طرح‌های خود دارد. از لحاظ مقاومت نیز کف‌سازی با این مصالح مقاومت کف خانه شما را در برابر آب افزایش خواهد داد و انتخاب آن برای فضاهایی مانند سرویس بهداشتی، حمام و آشپزخانه مناسب است.

کف‌پوش سنگی

از دیگر کف‌پوش‌های مناسب برای فضای داخلی خانه می‌توان به تخته سنگ‌های طبیعی اشاره نمود. این مصالح بسیار گران قیمت و لوکس است، از سوی دیگر از انواع مختلفل آن برای کف‌سازی محوطه بیرونی خانه نیز می‌شود استفاده کرد. کف‌پوش سنگی در برابر رطوبت بسیار مقاوم است و انتخاب مناسبی برای تمام فضاهای یک خانه به حساب می آید. اگر علاقمند هستید که کف‌پوش خانه شما یکدست باشد سنگ بهترین انتخاب برای شما است.

شما می‌توانید با توجه به قیمت مصالح مناسب برای کف‌پوش خانه، هزینه‌های خود برای بازسازی کف منزل‌تان را مدیریت نمایید. به این صورت که اگر مشکل بودجه ندارید از مصالحی مانند پارکت و لمینت استفاده کنید و اگر بودجه‌تان محدود است و باید متناسب با آن متریال کف را انتخاب نمایید سرامیک و موکت را در نظر داشته باشید.

مراحل بازسازی کف خانه چگونه است؟

کف سازی خانه مراحلی دارد که تقدم و تاخر آن اولویت دارد. به طور مثال، برای کف سازی خانه یا تغییر کف‌پوش خانه ابتدا باید لوله‌کشی‌های کف نصب شود. پس از لوله‌ کشی‌ها ایزولاسیون کف برای محافظت از لوله کشی‌ها انجام خواهد شد. مرحله بعدی آماده کردن محیط زیرسازی برای اجرای کف‌پوش است. بعد از زیرسازی اجرای کف نوبت به چک کردن شیب‌ می‌رسد و در نهایت روسازی و اجرای کف‌پوش انجام می‌شود. با این تفاسیر مراحل بازسازی کف ساختمان شامل سه مرحله زیرسازی، شیب‌بندی و روسازی است.

زیرسازی: زیرسازی مهم‌ترین بخش اجرای کف‌پوش است. اگر این مرحله به درستی انجام نشود عمر کف‌پوش شما کم شده و خیلی زود فرسوده خواهد شد. در نتیجه اجرای صحیح کف‌پوش در جلوه‌ نهایی کف‌سازی تاثیر مهمی خواهد داشت.

شیب‌بندی: برای انجام برخی از کف‌پوش‌ها باید زیرسازی بسیار همواری انجام شود و شیب‌بندی سطح چک شود تا کاملا مسطح و هموار باشد. در برخی فضا مانند آشپزخانه و سرویس بهداشتی وجود شیب امری ضروری است و بالعکس در فضاهایی مانند پذیرایی و اتاق خواب سطح باید کاملا یکدست باشد تا کف‌پوش‌ به راحتی بچسبد. (بخصوص کف‌پوش‌هایی مانند پارکت و لمینت)

روسازی: اگر دو مرحله زیرسازی و شیب‌بندی به درستی انجام شود، اجرای مرحله سوم که نصب کف‌پوش است بسیار آسان خواهد بود. روسازی آخرین مرحله بازسازی است کف‌ خانه است.

سخن آخر

شما برای تغییر دکوراسیون داخلی خانه یا در صورت فرسودگی بافت و مصالح به کار رفته در کف‌پوش داخلی نیاز به بازسازی کف ساختمان خواهید داشت. اگر به کارهای اجرایی مانند بازسازی ساختمان علاقمند هستید به شما توصیه می‌کنیم در صورت لزوم با متخصصین و مشاورین گروه بن‌ژیوار در تماس باشید و برحسب شرایط و نیازتان دوره بازسازی ساختمان را بیشتر بشناسید و ثبت نام کنید.

فرم ارسال دیدگاه